Onze collectie 14K gouden oorbellen is niet alleen mooi, maar ook bij de tijd. Je vindt hier mooie klassiekers en de nieuwste mode terug, maar altijd voor een scherpe prijs. Vergeleken met de gemiddelde juwelier zijn onze gouden oorbellen goedkoop. We proberen onze collectie steeds uit te breiden en aan te vullen met nieuwe modelen, maar mocht je een bepaalde oorbel zoeken die er niet bij staat, neem dan contact met ons op en wij kijken bij onze leverancier of deze ze wel heeft. Sommige oorbellen zijn zelfs te personaliseren met bijvoorbeeld een naam of een vingerafdruk. Dat maakt deze oorbellen nog veel specialer natuurlijk. Bij de oorbellen die je kunt personaliseren zul je dit erbij zien staan.

Gouden oorbellen Laagste prijs

Onze oorbellen zijn gemaakt van de beste kwaliteit en worden geleverd door groothandels die ook de plaatselijke juweliers voorzien van sieraden. Bij ons bestel je de gouden oorbellen voor de laagte prijs, omdat wij niet dezelfde kosten hebben als een juwelier. Denk aan een duur pand en personeel bijvoorbeeld, maar ook een flinke voorraad. Bij ons moet je een paar dagen wachten voor je ze in huis hebt, maar daarmee bespaar je weer geld, terwijl het sieraad exact hetzelfde is. Dat is slim shoppen!

Altijd 14K gouden oorbellen

Wij verkopen alleen 14K gouden oorbellen, dus het is nooit verguld en nooit een lager of hoger goudgehalte dan 14 Karaat. De sieraden zijn altijd voorzien van officiele keurmerken, welke verplicht zijn. Hierdoor heb je altijd de garantie dat je een echt en eerlijk sieraad ontvangt.

Zoek jouw favoriete oorbellen uit en bestel ze altijd met voordeel bij ons.